Zeci de persoane care participau la vizita papei Francisc la Sumuleu Ciuc si Iasi au ajuns la spital

Da mai departe
0Shares

Sute de persoane care au participat sambata la vizita papei Francisc la Sumuleu Ciuc si Iasi au avut nevoie de asistenta medicala, iar cateva zeci au ajuns la spital. Datele centralizate la nivelul Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizita Papa Francisc 2019” releva ca, la Sumuleu Ciuc, unde papa Francisc a oficiat Liturghia, 141 de persoane au fost asistate medical de catre echipajele angrenate in misiune.

Dintre cele 141 de persoane, 28 de persoane cu diferite afectiuni au fost evacuate si transportate la spital pentru investigatii suplimentare, iar 38 de persoane, cu diferite traumatisme, au primit ingrijiri la fata locului.

Date fiind conditiile meteorologice nefavorabile, alte 262 de persoane cu reactii hipotermice au primit ingrijiri in spitalele mobile amplasate in zona, in vederea restabilirii starii de sanatate.

Din numarul total de pelerini care au avut nevoie de interventia echipelor medicale, 46 de sunt cetateni straini, proveniti din Ucraina, Mexic, Polonia, Ungaria.

Totodata, din informatiile primite de la echipajele aflate in Iasi, cea de a doua locatie in care Sanctitatea Sa Papa Francisc a fost prezent, 44 de persoane au fost asistate medical, 8 persoane fiind transportate la spital.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares