WTA Roma: Irina Begu, eliminată de Daria Kasatkina în turul întâi – Tenis

Da mai departe
0Shares


Irina Camelia Begu a avut șansa să împingă în decisiv meciul cu Daria Kasatkina, însă a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a câștigat tiebreak-ul și a obținut calificarea în turul doi de la Roma (Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-6(5), după un meci care a durat o oră și 35 de minute.

Setul I

După un început echilibrat de meci, “ruptura” a apărut în game-ul cu numărul cinci. Irina nu a servit grozav, i-a oferit adversarei ocazia să vină peste ea la retur, iar break-ul a venit firesc. Begu a avut șansele ei să revină pe tabelă, dar din păcate jucătoarea nostră nu a reușit să fructifice niciuna din cele trei mingi de break.
Kasatkina s-a desprins pe tabelă, a mai făcut un break, iar apoi a închis manșa cu un game alb pe propriul serviciu (6-2). Rusoaica nu e etalat un joc strălucitor (nu se află în cea mai bună perioadă a carierei), însă a profitat de căderile din partitura interpretată de Irina (multe erori, sportiva noastră a părut incomodată de loviturile cu topspin venite din terenul advers).

Setul II

Mai hotărâtă, Irina a făcut un pas în față și a trimis cu mai multă adâncime. Rusoiaca a resimțit presiunea, și-a cedat serviciul, iar Begu s-a distanțat la 3-0 și mai apoi la 5-2. Nu a fost suficient, iar după ce Irina a ratat trei mingi de set, Daria a reușit să revină în manșă și să egaleze la 5. Setul al doilea a ajuns în tiebreak, acolo unde Kasatkina a fost mai precisă în execuții: 7-6(5). Partida a durat o oră și 35 de minute.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares