WTA: Bianca Andreescu ar putea reveni pe teren la turneul de la Madrid – Tenis

Da mai departe
0Shares


Bianca Andreescu (18 ani, 23 WTA), jucătoare canadiană de origine română, a avut parte de un început de an extraordinar, câştigând turneul de la Indian Wells şi ajungând până în optimi la Miami, însă o accidentare de la finalul lunii martie a scos-o din circuit. Sportiva ar putea reveni pe teren cu ocazia turneului Premier Mandatory de la Madrid (4-11 mai, la Caja Magica), informează Mediafax.

Tânăra sportivă a abandonat în optimile turneului de la Miami, contra lui Kontaveit, din cauza unei accidentări la umăr, iar antrenorul lui Andreescu, Sylvain Bruneau, a dezvăluit că este foarte posibil ca sportiva să revină în circuit la turneele de zgură, de la Madrid şi Roma.

“În prezent face foarte multă pregătire fizică. Sper că va putea reveni la antrenamente cât mai curând posibil. Turneele de la Madrid şi Roma se apropie, iar ea poate avea mare succes în sezonul de zgură”, a declarat Bruneau, pentru Radio Canada, citat de tennistonic.com.

Andreescu a avut parte de o adevărată ascensiune în luna martie a acestui an. După semifinale la Acapulco, Bianca a impresionat la turneele Premier Mandatory, câştigând la Indian Wells şi ajungând până în optimi la Miami, unde a fost forţată să abandoneze din cauza accidentării.

Tenismena are 31 de meciuri câştigate în acest sezon şi doar patru pierdute, fapt care a urcat-o până pe locul 23 WTA. Turneul Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii totale în valoare de peste 7 milioane de dolari, deschide sezonul de zgură, acesta urmând să se desfăşoare în perioada 4-11 mai. Acolo este aşteptată şi Simona Halep (2 WTA), care a abandonat la Stuttgart din cauza unor probleme medicale.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares