Vosganian s-a supărat că PSD nu a vorbit de ALDE și a plecat din sală

Da mai departe
0Shares


Inquam

Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE Iaşi, deputatul Varujan Vosganian, a părăsit lucrările Conferinţei Judeţene a PSD Iaşi, unde fusese invitat, nemulţumit că liderii social-democraţi care au luat cuvântul au vorbit doar despre guvernarea PSD, fără a pomeni nimic despre ALDE.

 

Liderul ALDE Iaşi, deputatul Varujan Vosganian, a participat ca invitat la Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi, însă, la un moment dat, a părăsit sala, fără a rosti un mesaj în faţa membrilor PSD.

“Sunt, încă, la vârsta noutăţilor, chiar dacă am trei decenii de experienţă politică. Astăzi, răspunzând cu politeţe unei invitaţii, am participat pentru prima oară în viaţa mea la o întrunire PSD, cea a organizaţiei Iaşi. I-am ascultat pe distinşii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toţi românii de bună credinţă sunt la PSD etc.etc., drept care, după vreun ceas, am socotit că e mai bine să plec, ca să nu-i tulbur“, a scris ulterior Varujan Vosganian, pe Facebook.

La conferinţa judeţeană PSD Iaşi au fost prezenţi Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, dar şi mai mulţi miniştri ai partidului.

 Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares