Viorica Dăncilă, despre pactul propus de președintele Iohannis: Nu avem de ce să semnăm acest pact | Stiriletvr.ro

Da mai departe
0Shares

Premierul Viorica Dăncilă, a declarat joi, la finalul CEx al PSD, că partidul pe care îl conduce interminar nu se va prezenta la semnarea pactului inițiat de președintele Klaus Iohannis privind semnarea Acordului Politic Național care vizează consolidarea parcursului european al României.

13 Iunie 2019, 15:36
(actualizat 13 Iunie 2019, 15:37)

|

Viorica Dăncilă

”Nu, nu am fost invitată. Probabil s-a luat în calcul și declarația pe care am făcută în legătură cu acest pact. Noi am spus că vrem să depunem amendamente și atâta timp cât amendamentele mele nu se regăsesc în acest pact, nu avem de ce să semnăm acest pact”, a declarat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește, joi, de la ora 16.00 la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor de Opoziție pentru semnarea Acordului Politic Național care vizează consolidarea parcursului european al României.

Premierul Viorica Dăncilă spunea, pe 7 iunie, că președintele trebuie să iasă din logica de campanie electorală.

Liderul interimar al PSD i-a propus șefului statului un set de principii și valori obligatorii pentru România, printre care înlăturarea dublului standard, o Uniune Europeană în care toate statele membre să se bucure de aceleași drepturi și beneficii, condamnarea ingerințelor de orice fel în actul de justiție – inclusiv a protocoalelor secrete – și înlăturarea discriminării de salarizare pe teritoriul Uniunii.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares