Victor Becali, după condamnarea lui Borcea: “O să merg la el, este ca fratele meu”

Da mai departe
6Shares


Victor Becali
Victor Becali

Fostul impresar Victor Becali a declarat că a fost joi seară la Cristian Borcea, care a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, şi că va merge să-l viziteze şi la închisoare, precizând că, spre deosebire de alţii, fostul acţionar s-a predat.

Ca prieten îmi pare foarte rău, ce poziţie pot să am, am fost la el şi aseară, îmi pare rău. Eu, din ce ştiu nu era foarte implicat în povestea asta, ca dovadă că a fost şi achitat în primă instanţă. Cumpărase printr-un împuternicit nişte lucruri pe care le-a şi vândut înapoi, nişte acţiuni, ştiu povestea asta, dar nu ai ce să faci, este o hotărâre a instanţei, nu ai ce face, asta am făcut şi eu asta a făcut şi el. Cum putea să fie când eşti achitat în fond şi primeşti 5 ani, la contopire vor fi nu 5, 6 ani, cum poţi să fi decât dărâmat, trebuie să îi nască soţia, copiii, cum poţi să fi într-o asemenea?…Eu am trecut prin astea şi ştiu ce înseamnă. Nu vă doresc să treceţi prin momentele astea, dar să stai atâţia ani în procese cum a fost Dragomir, să stai, om în vârstă, copi, nepoţi, familie, că nu eşti implicat doar tu, este şi familia şi apoi a fost achitat. Foarte bine că a fost achitat, slavă Domnului, dar să stai cu chestia asta zi şi noapte, nu pot să înţeleg cum se poate, Dumnezeu să înţeleagă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Victor Becali.

Fostul impresar a mai precizat că, spre deosebire de alţii, Cristian Borcea nu a fugit din ţară, ci s-a predat.

Lui Mazăre i-a dat 4 ani în prima instanţă, lui Gică Popescu nu putea să îi dea 4 ani în prima instanţă, nu putea să îi dea 4 ani cu suspendare în prima instanţă pentru că încurcau socotelile şi candida. Mi-e greu să înţeleg. O să merg la Cristi Borcea, este prietenul meu, eu nu pot să mă dezic de Borcea niciodată, este prietenul meu, este ca fratele meu şi când o să pot o să mă duc la el sau ce pot să fac pentru el, o să fiu aproape de el şi de familia lui aşa, ca prieten, că în rest nu are nevoie de nimic, are tot ce îi trebuie. Este o perioadă grea, la început este o perioadă destul de grea, dar asta este ce poţi să faci, nu am fugit, nu fugim, nu fuge, nu, toată lumea fuge se ascunde, s-a predat. Alţii nu s-au predat, fug, stau şi câştigă şi procese, asta-i viaţa”, a mai spus Victor Becali.

Fostul acţionar FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit 9 ani de închisoare, a fost încarcerat vineri la Penitenciarul Rahova.Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Borcea. Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, joi noapte, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, decizia fiind definitivă. De asemenea, o pedeapsă cu executare a fost dispusă şi pentru Cristian Borcea, acesta primind 5 ani. În primă instanţă, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în acest dosar, în iulie 2017, la patru ani de închisoare cu suspendare.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
6Shares