V-ati ridicat privirile din telefoane si v-ati suflecat manecile. Adultii au de invatat

Da mai departe
0Shares

Papa Francisc a declarat sambata ca adultii pot invata de la tineri in ce priveste protectia mediului inconjurator, in cadrul unei audiente cu elevii care au participat la o intalnire mondiala asupra ecologiei.

“Si noi adultii putem invata de la copiii care, in tot ceea ce priveste protectia naturii, se afla in avangarda”, a spus Suveranul pontif in fata miilor de elevi si profesori prezenti in Aula Paul al VI-lea din Vatican.

Audienta a fost punctul final al intalnirii mondiale “Io posso”, organizata de reteaua de scoli catolice FIDAE, la care au participat aproape 4.000 de tineri din intreaga lume pentru a dezbate enciclica asupra mediului inconjurator a papei, “Laudato Si”.

Papa Francisc, mereu sensibil la tema mediului, i-a incurajat pe parinti si profesori sa sprijine angajamentul tinerilor fata de mediu.

“Dragi baieti si fete vad in voi o incredere curajoasa. Increderea si curajul unui proiect care sa amelioreze mai concret mediul inconjurator si social, care poate lasa o amprenta”, a spus papa.

“V-ati ridicat privirile din ecranul telefoanelor si v-ati suflecat manecile pentru a va pune in slujba comunitatii. Si chiar v-ati oferit celularele pentru acest angajament”, le-a spus papa tinerilor, aplaudandu-i pentru initiativa lor.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares