Un militar american a fost rănit la cap în urma unui exercițiu de parașutare, la baza aeriană Boboc | Stiriletvr.ro

Da mai departe
0Shares

Incident aviatic la Baza Boboc

Militarul american a acuzat dureri de cap după un exercițiu de parașutare la baza aeriană Boboc, la care au participat 1.300 de parașutiști, în cadrul exercițiului Saber Guardian, a declarat Daniel Nistor potrivit Mediafax.

Militarul a fost dus la spital pentru a se verifica de ce acuză dureri de cap. Nu au fost probleme la deschiderea parașutei, însă după aterizare militarul american a acuzat dureri de cap.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, a declarat că militarul american în vârstă de 29 de ani s-a rănit în urma unui exercițiu de parașutare și la această oră este la Unitatea de Primiri Urgențe.

„A suferit un traumatism cranio-cerebral, fără alte leziuni și acum medicii se hotărăsc dacă va rămâne la noi sau va fi transferat la o altă unitate medicală. Pacientul este stabil”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgenţă Buzău.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că medicii au decis transferul acestuia cu un elicopter militar la Spitalul Militar din Bucureşti.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares