Un bărbat vrea să divorțeze de soția lui pentru că aceasta i-a dat să mănânce același preparat, timp de câteva luni

Da mai departe
0Shares

Un bărbat din orașul indian Meerut vrea să divorțeze de soția lui după ce aceasta i-a dat să mănânce același preparat, timp de câteva luni.

Bărbatul i-a uimit pe angajații unui centru de consiliere familială după ce și-a justificat intenția de divorț. El s-a plâns că soția lui gătește un singur preparat, de câteva luni, și nu îi permite acestuia să mănânce altceva. El mănâncă astfel la micul dejun, prânz și cină același preparat culinar, potrivit Timesnownews.com.

Femeia gătește „laddu”, un desert tradițional indian ce conține: semințe de pin, făină de năut prăjită, condimente, zahăr, fructe uscate.

Bărbatul spune că soția lui și-a schimbat complet comportamentul după ce a intrat în contact cu un șaman și că aceasta ar fi influențat-o să ia această decizie.

Oficialii de la centrul de consiliere familială spun că au fost uimiți când au auzit povestea soțului și că nu l-au putut ajuta cu un sfat pozitiv.

Putem chema cuplul pentru consiliere, dar nu putem să o tratăm pe femeie pentru că este superstițioasă”, au spus aceștia.

Nu este primul motiv bizar de divorț. În urmă cu câteva luni, o femeie a cerut să divorțeze de soțul ei pentru că acesta nu o lăsa să se joace un joc online.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares