Tatăl Alexandrei spune că nu are ce să le reproșeze polițiștilor: „Cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”

Da mai departe
0Shares

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani dispărută săptămâna trecută, a spus, într-o declarație de presă, că are încredere că fiica sa este încă în viață.

„Vorbim cu ea în fiecare seară, nu că vorbim la telefon, dar vorbim cu ea, ne rugăm în fiecare oră. Vom crede până în ultima speranță”, a spus el.

El le-a cerut anchetatorilor „să-și vadă de treabă, să-și unească forțele să o găsească”.

„Vreau să spun celor care au luat-o să o aducă înapoi, să o lase într-o margine, nu ma mai intereseazî apoi cine a făcut asta, vreau numai să o aducă, să ne reluăm viața pe care o aveam înainte, viața noastră liniștită”, a spus el.

„E dificil, sunt 8-9 zile în care nu știm nimic. Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce”, a continuat tatăl Alexandrei.

„Le mulțumesc pentru ce au făcut până acum și pentru ce vor face. Cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus Ioan Măceșanu. El nu a avut reproșuri față de modul în care au acționat autoritățile în cazul fiicei sale.

El le-a transmis operatorilor de la 112 și polițiștilor care au preluat apelul Alexandrei să fie mai atenți pe viitor.

Ioan Măceșanu a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile, dacă fata ar fi plecat cu un iubit și că l-ar fi pus să spargă uși la percheziții.

Întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, Ioan Măceșanu a răspuns: „Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares