Tatăl Alexandrei Măceșanu: Sperăm și credem din toată inima că fata noastră este în viață. Cred că autoritățile își vor face datoria și o vor găsi în viață | Stiriletvr.ro

Da mai departe
0Shares

Tatăl Alexandrei Măceșanu

Ioan Măceșanu, tatăl adolescentei de 15 ani dispărută săptămâna trecută, a făcut un apel către presă ca familia sa să fie lăsată în pace.

Bărbatul a arătat că, în opinia sa, autoritățile și-au făcut datoria și și-a arătat speranța că îi vor găsi fiica: Eu cred că și-au făcut datoria, nu mă îndoiesc. Le transmit mulțumiri și sper să rezolve cât mai repede.

Mă simt vinovat eu ca tată că nu am putut să fac mai mult. Cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață, a mai spus bărbatul.

Ioan Măceșanu le-a transmis operatorilor de la 112 și polițiștilor care au preluat apelul Alexandrei să fie mai atenți pe viitor.

Bărbatul a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile, dacă fata ar fi plecat cu un iubit și că l-ar fi pus să spargă uși la percheziții.

Tatăl îndurerat a făcut un apel către cei care știu ceva sau către cei care au luat-o: Voi uita, voi retrage tot, doar să o aducă, să îi dea drumul.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares