TAROM vrea sa cumpere un avion de lux

Da mai departe
0SharesReprezentantii TAROM – Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei au declarat, vineri, ca vor sa introduca in flota o aeronava de mici dimensiuni, pe care pot sa o inchirieze segmentului de business, dar nu stiu cand se va intampla acest lucru.

“TAROM se afla intr-un moment de prospectie si de constructie a unui plan de business in jurul unei aeronave care poate fi destinata unui segment exclusivist din piata, un segment de business (n.red. – respectiv caruia sa ii fie inchiriata) . Este prematur sa discutam despre momentul in care aceasta aeronava ar putea intra in flota companiei. In momentul de fata, subliniem, TAROM nu are deschisa o procedura de achizitie in acest sens”, au declarat, vineri, reprezentantii acestei companii.

Flota TAROM cuprinde 25 de aeronave, dintre care cea mai mica are 48 de locuri si cea mai mare are 189 de locuri, iar una medie este de 100-120 de locuri.

Spre deosebire de acestea, o aeronava de lux are aproximativ 20-30 de locuri si dotari precum tapiterie speciala si servicii personalizate.

Compania nationala opereaza peste 60 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Infiintata in 1954, TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Aceasta este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aer

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares