Tânără în comă după ce a căzut de la etaj, în hotelul unui restaurant din Ibiza

Da mai departe
0Shares

O femeie din Marea Britanie se află în comă după ce a căzut printr-un geam spart într-un restaurant din Ibiza, de la o înălțime de aproape patru metri.

Monica McGeachie (30 de ani) își celebra ziua de naștere cu fratele său și încă cinci prieteni în Ibiza în momentul accidentului, pe 28 iulie.

La scurt timp, a fost dusă la spital cu răni grave și se află în comă. Potrivit medicilor, femeia va fi în această stare timp de o lună, relatează Daily Mail.

Membrii familiei spun că tânăra a trecut prin geamul care fusese lăsat fără sticlă și a căzut în gol.

Sora victimei a acuzat personalul hotelului că a ezitat să apeleze serviciile de urgență după accident. De asemenea, aceasta a mai adăugat că paznicul ar fi încercat să-i ascundă corpul Monicăi de privirile trecătorilor. Și fratele său, care a asistat la scenă a reacționat în urma evenimentului.

„Eram depășit. Dacă prietenii mei nu erau acolo, nu știu ce aș fi făcut”, a spus fratele Monicăi. Acesta a mai adăugat că prietenii săi au rămas traumatizați.

Hotelul de care aparține restaurantul a precizat că nu se cunosc circumstanțele accidentului femeii și că o anchetă se află în desfășurare.

De asemenea, prietenii au lansat o acțiune caritabilă online, până acum strângându-se aproape 11.000 de euro.

Nu este singurul accident de acest fel în restaurant. Din 2015 și până în prezent, încă trei turiști au murit acolo, doi dintre ei în același mod.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares