“România 2019”. Președintele se alege la Realitatea TV. Ediții incendiare la Suceava și Neamț

Da mai departe
0Shares

Cozmin Gușă vă așteaptă în weekend la emisiunea "România 2019"
Cozmin Gușă vă așteaptă în weekend la emisiunea “România 2019”

Președintele se alege la Realitatea TV: emisiunea „România 2019″ revine în forță în acest weekend. Cozmin Gușă vă așteaptă cu două ediții incendiare de la Suceava și Neamț.

Realizatorul emisiunii va analiza alături de invitații săi primii cinci candidați pentru alegerile prezidențiale.

Cei patru jurați ai emisiunii vor diseca mesajele celor care vor la Cotroceni, dar și discursurile susținătorilor, pe care, apoi, le vor nota. Bineînțeles, cel mai important jurat rămâneți dumneavoastră, telespectatorii Realitatea TV.

În clasamentul total al celor patru ediții, Klaus Iohannis se situează pe locul 1, dar este urmat îndeaproape de Theodor Paleologu.

Clasamentul în momentul de față: locul 5 Dan Barna – 30 p, locul 4 Mircea Diaconu – 38 p, locul 3 Viorica Dăncilă – 56 p, Theodor Paleologu – 67 p, Klaus Iohannis – 69 p.

Cozmin Gușă vă așteaptă sămbătă și duminică, de la ora 20:30, cu noi ediții incendiare ale emisiunii, în direct de la Suceava și Neamț. Numărul la care puteți trimite un sms cu numele candidatului preferat este 1278 – număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit.

Telespectatorii pot vota de la ora 20:30 până la 23.30. Costul unui SMS este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.


Fanatik.ro


ULTIMA ORA! Medicii au facut anuntul TRIST despre Mario Iorgulescu. Din pacate, e adevarat....


Fanatik.ro


Cum a aparut Elena Udrea inainte de BOTEZ! Detaliul care a atras TOATA ATENTIA la tinuta ei! Ce a observat toata lumea!


Stirile PRO TV


Și-a întâlnit iubirea vieții, la 54 de ani, pe Instagram. Gestul bărbatului

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares