PSD, nou atac la băncile “lacome”, apărate de Opoziție

Da mai departe
1Shares


PSD își dă arama pe față și atacă din nou “băncile care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor”. Imaginea pe care o sugerează o postare pe Facebook a partidului social-democrat este aceea că “băncile stau în spate şi se bucură că PNL şi Orban luptă pentru ele”.

Taxa pe lăcomie revine ca sintagmă oficială în comunicarea PSD, după ce a fost scoasă din Ordonanța controversată din decembrie 2018.

PNL şi Ludovic Orban au devenit oficial avocaţii băncilor care au luat bani din buzunarele românilor şi cer, în mod ruşinos, Comisiei Europene să elimine taxa pe lăcomie, care ar fi afectat multe afaceri şi familii din România, susţin reprezentanţii PSD într-o postare pe Facebook.

Aceştia afirmă că liberalii au devenit “servitorii celor care au scos banii din România”.

“PNL şi Ludovic Orban au devenit oficial avocaţii băncilor care ani la rând au luat bani din buzunarele românilor. În mod ruşinos, cer Comisiei Europene să elimine taxa pe lăcomie menită să oprească creşterea artificială a ROBOR, care a afectat multe afaceri şi familii din România. În tot acest timp, băncile stau în spate şi se bucură că PNL şi Orban luptă pentru ele. Deplorabilă transformare a liberalilor! De la demnul slogan ‘Prin noi înşine’ al Brătienilor care au făcut Marea Unire, au ajuns azi la umilitoarea postură de servitori ai celor care au scos banii din România. Gândiţi-vă doar ce s-ar întâmpla dacă Ludovic Orban ar avea mai mulţi reprezentanţi în Parlamentul European după alegerile de peste câteva luni!”, se arată în postarea PSD.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares