Profesoară din Ploieşti, înjunghiată de un tânăr chiar în şcoală;

Da mai departe
24Shares

O profesoară a Liceului “Spiru Haret” din Ploieşti a fost înjunghiată în abdomen, marţi, în fața cancelariei, de un tânăr. Din primele informații, agresorul ar fi un fost elev al unităţii de învăţământ. Femeia a fost transportată la spital.

Campaigners Call For Tougher Knife Laws

Foto: Guliver / GettyImages

ACTUALIZAREConform unor surse judiciare, citate de Agerpres, cel care a comis fapta are 22 de ani şi este fost elev al liceului, care ar fi fost exmatriculat anterior şi care era în stare de ebrietate la momentul comiterii infracţiunii.

”Femeia de 43 de ani, cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti”, a precizat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova. 


Potrivit reprezentanţilor Poliţie Judeţene Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani, profesoară de matematică, a fost victima unei agresiuni în incinta unei unităţi de învăţământ.

Femeia a fost înjunghiată de un tânăr, iar primele date arată că presupusul agresor a fost reţinut de un echipaj de jandarmi, potrivit News.ro.

Un coleg al profesoarei a anunţat incidentul la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti de echipajul de terapie intensivă mobilă, anunţă reprezentanţi ai Serviciului de ambulanţă Prahova.

Etichete:

Ploieşti
,
ATAC SCOALA
,
profesoara injunghiataSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
24Shares