Ponta despre Dragnea: „E ca un șobolan, prin cotloane, în întuneric”

Da mai departe
100Shares


Atac extrem de dur al lui Victor Ponta la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea. Aflat într-un pelerinaj de campanie electorală, în județul Dâmbovița, Victor Ponta la comparat, la Târgoviște, pe Liviu Dragnea, cu „un șobolan care se ascunde prin cotloane, în întuneric” dar și cu celebrul personaj Ali-Baba.

Aflat în pelerinaj prin județul Dâmbovița, liderul Pro România, Victor Ponta a vorbit despre actualul Guvern și în special despre Liviu Dragnea. Liderul PSD a beneficiat de câteva caracterizări deloc măgulitoare, din partea actualului președinte al PRO România, Victor Ponta.

„Iubesc poporul psd-ist, nu îmi plac liderii lui din acest moment”, a fost chiar debutul luării de poziție a lui Victor Ponta.

„Eu cred că Dragnea ar trebui să fie pe primul loc (n.r. în lista PSD la alegerile europarlamentare) să-și reprezinte partidul și să răspundă la întrebări”(…) Altfel se va comporta ca un șobolan, e o comparație care știu că îi place, care stă în întuneric, prin cotloane și îi bagă pe alții în față. “

Citeşte ce alte epitete dure i-a mai adresat Ponta lui Dragnea pe Realitatea de Târgovişte.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
100Shares
%d blogeri au apreciat: