Politica lui Donald Trump si Brexit-ul

Da mai departe
0SharesIesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana si confruntarile comerciale globale declansate de strategia “America First” a Administratiei SUA sunt cele mai mari riscuri care ameninta cresterea, potrivit celor mai importante grupuri industriale germane.

Chiar daca previziunile indica o crestere 1,5% a economiei germane in 2019, industriasii germani spun ca Guvernul ar trebui sa o ajute mai mult, de exemplu, prin scaderea impozitului pe profit si prin investitii in infrastructura digitala.

“Cel mai mare risc pe termen scurt este Brexit-ul (…) Economia britanica este amenintata de recesiune (in cazul unui Brexit fara acord cu UE), ceea ce va afecta Germania”, a declarat Dieter Kempf, presedintele asociatiei industriale BDI, citat de Reuters.

Razboiul comercial al lui Trump cu lumea intreaga: In 2019, va rugam sa va puneti centurile de siguranta!

Companiile germane sunt ingrijorate de amenintarea unor tarife si mai mari asupra exporturilor germane.

“Amenintarea privind tarifele autor este inca pe masa”, a spus Eric Schweitzer, presedintele DIHK.

Citeste mai departe despre Industria germana cere sprijinul statului in fata celor doua riscuri: politica lui Donald Trump si Brexitul pe Curs de Guvernare

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares