Ororile din închisorile nord-coreene. Cum își execută Kim Jong-un inamicii politici

Da mai departe
5Shares


AFP

Kim Jong-Un

Noi detalii ies la iveală despre torturile aplicate prizonierilor din închisorile nord coreene. Metodele prin care liderul Kim Jong-un își elimină inamicii au fost dezvăluite transfugii care au ajuns în statele occidentale.

Kang Cheol-Hwan, un transfug nord-coreean, a declarat că mai mulți martori i-au povestit cum doi bărbați care aveau legături apropiate cu unchiul liderului de la Phenian au fost împușcați de de soldați. La ordinul lui Kim, celor doi li s-au inserat bucăți de fier în gură pentru că erau de neîncredere.

Jang Song-thaek, unchiul dictatorului comunist, a fost obligat să privească crimele, în timp ce i se turna sânge pe față. În cele din urmă, sub presiunea imaginilor de nedescris, bărbatul a leșinat. În 2013, și acesta a fost executat.

Un oficial din poliție, apropiat al unchiului lui Kim, a fost ars de viu cu un aruncător de flăcări deoarece liderul nord-coreean îl ura. De asemenea, același transfug povestește că un alt oficial împreună cu soția sa au fost obligați să se dezbrace, apoi au fost sfâșiați de câini.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Kim Jong-Un

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
5Shares