Orban: Refuzul lui Iohannis nu provoacă niciun blocaj ministerial

Da mai departe
1Shares


Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că nu va exista niciun blocaj la ministerele Dezvoltării și Transporturilor, după ce șeful statului Klaus Iohannis i-a refuzat pe social-democrații Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici pentru cele două portofolii. 

Liberalul a adăugat că propunerile erau lipsite de responsabilitate. „Au existat multe astfel de situații de la Revoluție până astăzi. Se asigură un interimat care e decis conform Constituției și lucrurile o să funcționeze normal. Oricum nominalizările Drăghici și cu Olguța Vasilescu sunt nominalizări total lipsite de responsabilitate. Nu poți să pui niște oameni care nu au ncio legătură cu domeniile respective de activitate să conducă niște Ministere atât de importante și care au o problematică extrem de dificilă. Nu poți să pui oameni fără nicio pregătire tehnică să conducă Ministere”, a declarat Ludovic Orban, vineri, pentru Mediafax.

Ludovic Orban a contrazis şi scnariul lansat de liderii PSD cum că decizia şefului statului ar afecta mandatul României la Președinția Consiliului UE „Nu va exista nicio problemă. Problema este a coaliției de guvernare, anume incapacitatea lor de a desemna oameni competenți și pregătiți, cu experiență managerială, care să cunoască domeniul de activitate. Asta este problema României astăzi, că Dragnea cu Tăriceanu își imaginează că pot să pună pe oricine în fruntea Ministerelor fără să aibă o minimă exigență”, a precizat liderul PNL. Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares