Orban: Am prefera ca la prezidențiale USR și PLUS să meargă pe mâna lui Klaus Iohannis – Politic

Da mai departe
1Shares


PNL lansează un mesaj pentru USR și PLUS, să-l susțină pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, la Digi24, că apariția unui alt candidat de dreapta ar putea „într-un fel să creeze probleme suplimentare”.

„Adversarul PNL este actuala coaliție de guvernare, iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai curând posibil această guvernare toxică pentru România. ​Un posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliție și poate avea contribuții pentru acest obiectiv e un partener cu care nu ne batem. Adversarul e PSD-ALDE. Am prefera ca în privința alegerilor prezidențiale să meargă pe mâna președintelui Klaus Iohannis. E clar pentru orice om care știe să citească sondaje că președintele Klaus Iohannis are cea mai mare șansă de a câștiga. Apariția unui alt candidat pe dreapta nu ar putea face decât să amâne pentru un tur doi și într-un fel să creeze probleme suplimentare”, a declarat Ludovic Orban.

După alegerile europarlamentare toate partidele de opoziție ar trebui să înceapă discuțiile pentru un candidat unic la Primăria Capitalei, a declarat președintele USR, Dan Barna, care a fost invitat alături de liderul PLUS, Dacian Cioloș, la interviurile HotNews.ro.

Tot, după euroalegeri, USR și PLUS vor decide dacă vor avea un candidat la prezidențiale, cel mai probabil în toamnă. „În 26 mai românii pot transmite un mesaj acestei case de avocatură a lui Liviu Dragnea.Trebuie să redevenim o țară normală”, a precizat Barna.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares