Opoziția îi cere președintelui referendum pe justiție: ”Suntem sau nu o nație de hoți?”

Da mai departe
102Shares


Agerpres

Klaus Iohannis

Deputatul USR Stelian Ion îi cere președintelui Klaus Iohannis să inițieze un referendum privind justiția din România.

 

Mesajul vine în contextul în care Laura Codruța Kovesi a fost anunțată că va fi anchetată de Secția de investigare a magistraților.

Stelian Ion consideră că este vorba de un plan al PSD-ALDE de a o opri pe Laura Codruța Kovesi în cursa pentru postul de procuror european.

Mesajul postat de Stelian Ion:

Caracatița e furibundă. Infractorii au intrat în fibrilație la gândul că Laura Codruța Kovesi va deveni procuror-șef al Parchetului European.

Dacă ministrul comunist Tudorel Toader, sluga infractorilor, n-a reușit să clintească această candidatură, au activat planul de urgență: punerea sub acuzare a LCK de către odioasa Secție Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, creată special pentru a scăpa de magistrații incomozi.

În țara asta, trebuie s-o lămurim, că se pare că pentru unii nu e clar: suntem sau nu o nație de hoți? Vrem sau nu penali în funcții publice?

Domnule președinte Iohannis, facem referendumul pe justiție? Poate așa reușim să separăm apele. Știu: e riscant, e costisitor, dar trebuie să aflăm o dată pentru totdeauna dacă românii vor sau nu să fie o nație de hoți!

Ori la bal, ori la spital!” Klaus Iohannis

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
102Shares