Operațiunea Iceberg: Au fost selectați 487 contribuabili și în funcție de riscuri vor fi efectuate inspecții fiscale – Finante & Banci

Da mai departe
3Shares


Fiscul a anunțat în ianuarie că începe operațiune Iceberg, reprezentând o acțiune amplă de verificare fiscală a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economică din România. ​Virgil Pîrvulescu, vicepreședinte ANAF, a declarat în cadrul unui eveniment organizat de PwC că sunt în analiză 487 de contribuabili.

“În acest moment avem în analiză un număr de 487 de contribuabili mari și mijlocii cu riscuri estimate care, în funcție de concretizare vom dispune efectuarea inspecțiilor fiscale sau nu. Lucrăm la zona de analiză de risc”, a spus Pîrvulescu.

El a mai afirmat că în funcție de necesități va fi relocat personal.

“Vom reloca personal din țara în fuctie de zonele de risc, ca sunt zone în jurul Clujului, Iașiului, Constanței, Bucureștiului, nu e vorba doar de București, ci de toată țara. Ne dorim ca toată lumea când declară să și plătească. La 25 ianaurie volumul sumelor declarate a crescut considerabil, în special la contribuabilii care au făcut obietul unor verificări coperative. Vom continua”, a spus reprezentantul ANAF.

Știre în curs de actualizareSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
3Shares