Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Dincă: ”Le aducea fete unor străini. Doi italieni, dispuși să dea declarații”

Da mai departe
0Shares

Fiica lui Gheorghe Dincă – susţine un om de afaceri – ar administra un fond de vânătoare de lângă Arad, care a aparţinut unui cetăţean italian, decedat în februarie.

Aici ar fi venit de-a lungul timpului mai mulţi oaspeţi din Italia, dispuşi să plătească mii de euro ca să vâneze.  Pe pagina de Facebook a domeniului de vânătoare, gazdele se recomandă drept “o echipă de vânători profesionişti, care îi vor însoţi pe participanţi, inclusiv în momentele de relaxare.”

Postările sunt făcute în august 2016 iar în dreptul persoanei de contact apare numele fiicei lui Gheorghe Dincă.
 

Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le aducea fete unor străini. Și minore
 

Nicolae Cilan, om de afaceri: “După ce se terminau acele partide de vânătoare, oamenii care veneau la vânătoare aveau nevoie să se distreze şi, cum Daniela era omul de bază, care se ocupă de fondul de vânătoare, cât şi de ce se întâmplă după vânătoare, ea se ocupa ca persoanelele respective să se distreze. Asta înseamnă că le aducea fete, îi ducea fete, îi ducea la masă, îi ducea unde să doarmă. Și minore, și…fete na.”

Ca să îşi susţină acuzaţiile, omul de afaceri din Arad, a prezentat numele a doi italieni – care spune el – ar fi participat la partidele de vânătoare unde erau invitaţi străinii. Aceştia ar fi dispuşi să vină în România ca să dea declaraţii autorităţilor.

Participant la vânătoare: “Pe Daniela am văzut-o de multe ori în Italia cu fete dar nu ştiu să spun dacă erau sau nu adolescente. Eu am văzut-o în Italia, de multe ori, lucra cu una foarte tânără, nu ştiu câţi ani avea. Era mereu în Italia, cu siguranţă, sunt lucruri pe care nu le înţeleg.”

Nicolae Cilan, om de afaceri: “Ea se punea tot timpul la dispoziţia cetăţenilor străini. Le-o propus fete… acuma că-s minore sau nu… nu pot să garantez sută la sută.”

Omul de afaceri din Arad a vorbit şi despre Gheorghe Dincă. Individul arestat în cazul dispariţiei Alexandrei Măceșanu şi Luizei Melencu ar fi făcut – susţine bărbatul – mai multe drumuri în Italia.

Nicolae Cilan, om de afaceri: “Ducea persoane la muncă în Italia…..ceva de genul…. Asta am auzit….nu le plătea…”

Om de afaceri din Arad, despre soția lui Gheorghe Dincă: A legat-o cu lanțuri
 

Nicolae Cilan a povestit şi un episod violent în care au fost implicaţi Gheorghe Dinca şi soţia lui.

Nicolae Cilan, om de afaceri: “Am înţeles că o legat-o cu lanţuri, nu cu sârmă, iar ca Daniela i-ar fi oferit îngrijiri medicale.”

Omul de afaceri din Arad nu a putut să furnizeze probe cu care să susţină niciuna dintre declaraţiile pe care le-a făcut.

Nicolae Cilan a fost partener de afaceri cu italianul care a deţinut fondul de vânătoare pe care acum l-ar administra fiica lui Gheorghe Dincă. Pe cetăţeanul italian, femeia l-ar fi cunoscut în Peninsulă când o îngrijea pe sora lui.

Italianul care a decedat în primăvară a fost cercetat, în România, pentru nerespectarea armelor şi muniţiilor pentru că ar fi introdus ilegal în ţara muniţie folosită pe fondul lui de vânătoare.

Ştirile PRO TV au luat legătura telefonic cu fiica lui Gheorghe Dincă, pentru a comenta acuzaţiile aduse de omul de afaceri din Arad. Daniela Dinca a răspuns scurt ca va face precizări marți după ora 11.

Pe de altă parte, rudele Alexandrei Măceșanu au vorbit joi despre implicarea lui Gheorghe Dincă într-o reţea internaţională de trafic de persoane.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: “Acest monstru era în complicitate cu o reţea de proxenetism şi prostituţie în Italia, în Bari. Acolo erau mai multe fete sechestrate folosite pentru prostituţie. Sunt convins că nepoata mea nu a fost victima unui psihopat şi atât. A fost victima unui psihopat care făcea parte dintr-o reţea de trafic de persoane.”

Alexandru Cumpănașu nu a susţinut cu probe acuzaţiile.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares