O studentă a murit după ce s-a aruncat dintr-un avion, de la 1500 de metri înălțime

Da mai departe
0Shares

O tânără britanică, de 19 ani a murit, după ce s-a aruncat dintr-un avion model Cessna, de la o înălțime de aproape 1500 de metri, deasupra Madagascarului.

Alana Cutland, o studentă a Universității din Cambridge, a forțat ușa avionului și s-a aruncat de la 1500 de metri deasupra Madagascarului, deși o prietenă care se afla la bord, împreună cu pilotul, au încercat să o oprească  potrivit Daily Mail.

Potrivit anchetatorilor, Alana se întorcea acasă, dintr-un internship în Madagascar, unde studia o specie rară de raci. Ea ar fi trebuit să stea șase săptămâni, dar după opt zile a fost nevoită să se întoarcă acasă, din cauza discuțiilor aprinse pe care le avea cu părinții în ultima perioadă. Potrivit autorităților, ea și-a plătit singură această călătorie. Fata ar fi suferit halucinații din cauza unor medicamente pe care le lua. 

Autoritățile au făcut și o reconstituire în detaliu a celor întâmplate și se tem că trupul fetei nu va fi găsit din cauza zonei în care aceasta s-a aruncat.

,,După 10 minute de zbor, Alana și-a scos centura și a deblocat ușa avionului, încercând să iasă. Prietena ei care se afla în avion a încercat să o țină timp de 5 minute, însă într-un final a obosit și nu a mai putut să o oprească. Apoi, Alana s-a aruncat intenționat de la aproape 1500 de metri. Ea a căzut într-o zonă izolată de junglă“, au precizat oficialii.

,,Fata noastră era o fată veselă și independentă, iar toată lumea din jurul ei o iubea și o admira. Suntem foarte afectați de moartea fiicei noastre care lumina fiecare loc în care se afla și făcea oamenii fericiți numai prin faptul că era acolo“, a declarant familia tinerei.

,,Toată facultatea este în șoc după această veste. În cei doi ani petrecuți aici, ea a avut o mare contribuție în multe aspecte”, a precizat un profesor al Alanei.

 

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares