O femeie a făcut infarct și a murit după ce grajdul fiului ei a luat foc

Da mai departe
13Shares


ISU Giurgiu

incendiu

O femeie din localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, a făcut stop cardio-respirator şi a decedat după ce grajdul gospodăriei fiului său a fost cuprins de flăcări, iar mai multe animale au murit în incendiu, conform Agerpres. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ, pompierii au reuşit să stingă focul în jurul orei 06,00, dar o parte din gospodărie a fost afectată.

 

“Aseară, la orele 21:58 au fost solicitaţi să intervenim în localitatea Mihăileşti, sat Tufa, după ce un incendiu a cuprins un grajd de animale. Un număr de şapte bovine, o cabalină şi zece păsări de curte au murit în timpul incendiului în care au ars aproximativ cinci sute de baloţi de paie şi acoperişul grajdului.

Din nefericire, pe timpul incendiului, un eveniment nedorit a avut loc, mama proprietarului afectat de incendiu făcând stop cardio-respirator când a văzut dezastrul. Au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, în final, medicul echipajului a constatat decesul victimei”, a informat vineri, presa, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit informaţiilor oferite de acesta, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Garda Mihăileşti, o autospecială cu apă şi spumă de la Punctul de lucru Călugăreni şi o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Bolintin Deal, o autospecială de prima intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD de prim-ajutor din cadrul ISU Giurgiu şi un echipaj din cadrul ISU Ilfov.

Un număr de 18 pompieri au acţionat pentru stingerea incendiului, iar acesta a fost lichidat vineri dimineaţă în jurul orelor 06,00.

Din primele cercetări a reieşit faptul că depozitarea jarului nestins şi a cenuşei în apropierea materialelor combustibile ar putea fi cauza probabilă a producerii incendiului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!incendiu

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
13Shares