Numirile lui Moga la Interne și Mănescu la Externe sunt dezonorante

Da mai departe
0Shares

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion l-a criticat, miercuri, pe președintele Klaus Iohannis pentru că a acceptat propunerile făcute de Viorica Dăncilă pentru ministerele de interne și de externe. Șeful statului a fost criticat și de europarlamentarul Clotilde Armand.

Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte”, afirmă deputatul USR, pe Facebook.

„O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție. La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-și justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacții dubioase (vezi investigațiile Rise Project). Și la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziția de șefă a diplomației. Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”, adaugă Stelian Ion.

Potrivit constanta.ro, Stelian Ion a fost avocatul lui Radu Mazăre într-un proces în care Sulfina Barbu deschisese o acțiune împotriva fostului primarul al Constanței, după ce acesta o numise „proastă”, în cadrul unei conferințe de presă. Procesul a fost câștigat în final de fostul primar.

De asemenea, Clotilde Armand scrie că „ministerul de Interne va fi condus de omul lui Mazăre și la Externe este doamna cu retocedările ilegale din Capitală”.

„Sper să ne explice președintele Klaus Iohannis de ce a acceptat propunerile PSD-ALDE. Știți de ce? Pentru că ministerul de Interne va fi condus de omul lui Mazăre și la Externe este doamna cu retrocedările ilegale din Capitală. Balisticul Mihai Fifor, licenţiat în filosofie, a fost numit viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice. Cetățenii merită o explicație, dle președinte”, a scris și europarlamentarul USR.

Citește și

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru Ministerul de Interne

Ramona Mănescu, propunerea ALDE pentru postul de ministru de Externe, este apropiată de Viorica Dăncilă

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares