Ministrul Cuc a făcut anunțul! Când putem circula pe Lotul 1 din autostrada Sebeș-Turda?

Da mai departe
0Shares

Șeful de la Transporturi a reiterat că vrea ca lotul 1, situat între Sebeş şi Sîntimbru, să fie dat în circulaţie până la sfârşitul acestui an. Răzvan Cuc a mai spus că îi va solicita premierului să îi dea voie să stea săptămânal două zile pe şantierul acestei autostrăzi.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat joi pe şantierul Autostrăzii Sebeş-Turda, a reiterat că vrea ca lotul 1, situat între Sebeş şi Sîntimbru, să fie dat în circulaţie până la sfârşitul acestui an, lotul 2 fiind “mult mai înapoiat”, motiv pentru care intenţionează să fie prezent aici săptămânal, câte două zile, deoarece a constatat că, în prezenţa sa, se “animă” lucrurile.

 

“Lotul 1 se va da în circulaţie”, a afirmat ministrul Transporturilor, întrebat de jurnalişti dacă tronsonul respectiv va fi dat în trafic până la sfârşitul anului.

Răzvan Cuc a mai spus că îi va solicita premierului să îi dea voie să stea săptămânal două zile pe şantierul acestei autostrăzi.

“S-au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere, şi, în acest sens, cred că o să am o discuţie cu doamna prim-ministru şi o să-i solicit ca două zile pe săptămână, dacă îmi dă voie, să stau pe aici, pe loturile astea, să văd exact cum se avansează cu mine la faţa locului, pentru că văd că, de fiecare dată când vin pe şantier, parcă se animă, se energizează şantierul şi atunci o să fie o energie continuă pe tot parcursul săptămânii. Şi de-asta o să vin două zile pe săptămână, să stau efectiv propriu-zis în şantier şi să văd punctele unde se lucrează şi cum avansează fiecare constructor, cu atât mai mult cu cât vreau să mă ţin de promisiune, în sensul că ce mi-a promis constructorul, că la sfârşitul lunii decembrie, la sfârşitul anului, acest lot, lotul 1, va fi dat în circulaţie”, a spus Răzvan Cuc, conform agerpres.ro.

Potrivit acestuia, pe lotul 2, al cărui constructor a fost ameninţat în primăvară cu rezilierea contractului, s-au modificat în “sens pozitiv” lucrurile.

“Am văzut că s-au finalizat mare parte din structuri, ceea ce este îmbucurător, dar la fel trebuie să fie mult mai activi pe partea de terasamente ca să finalizeze. Este mult mai înapoiat lotul 2 faţă de lotul 1, tocmai de asta nici nu am marşat pe estimarea iniţială făcută de fostul director de la CNAIR (Narcis Neaga n.r.), când introducea şi lotul 2 pentru a fi deschis la sfârşitul acestui an, dat în circulaţie”, a declarat ministrul.

Întrebat ce anume l-a nemulţumit la finalul inspecţiei, Cuc a răspuns că, totuşi, lipsa de mobilizare în punctele critice, menţionând că ar fi dorit să constate “o forfotă mai mare”.

“Asta nu înseamnă, acum, că trebuie să avem sute de utilaje într-un şantier doar de dragul de a le avea în şantier, ci să şi lucreze. Dar la punctele unde mai trebuie insistat, aş fi vrut să văd o forfotă mai mare şi o mobilizare mai mare. Dar voi veni aici, repet, şi voi sta să văd exact cum lucrează. Două zile pe săptămână asta îmi propun să fac, să vin să stau pe şantier pe Sebeş-Turda”, a afirmat Cuc.


Fanatik.ro


Vesti proaste pentru acesti PESIONARI! Se vrea eliminarea acestor pensii


Fanatik.ro


Fiul presedintelui a murit in masina! A facut INFARCT in timp ce conducea


Stirile PRO TV


Un pasager s-a oferit să piloteze un avion spre Spania. Unde dispăruse pilotul

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares