Meghan Markle i-a interzis prințului Harry să participe la o tradiție veche de 3 secole

Da mai departe
0Shares


Meghan Markle

Prințul Harry nu va participa la vânătoarea tradițională cu ocazia Zilei Pușculiței (Boxing Day), la presiunile soției sale, Meghan Markle, care s-a declarat împotriva acestor sporturi sângeroase.

Prinții Harry și William au participat la vânătoarea tradițională de mai bine de 20 de ani, însă anul acesta, îndrăgita tradiție va suferi o modificare, scrie The Mirror.

Ducesa de Sussex este recunoscută pentru aversiunea sa față de sporturile sângeroase și comportamentul abuziv față de animale, acesta fiind și motivul pentru care i-ar fi cerut lui Harry să nu participe la obiceiurile din cadrul Boxing Day.

La evenimente vor participa, însă, prințul Charles, prințul Williams și fiul său, George – care doar va urmări partida de vânătoare.

O sursă apropiată familiei regale a dezvăluit că prințul William este îngrijorat că fratele său se îndepărtează din ce în ce mai mult de familie. „Vânătoarea a fost unul dintre sporturile preferate ale lui Harry, fiind și printre puținele ocazii pe care cei doi frați le au pentru a petrece timp împreună”.

Despre Meghan Markle se spune că este foarte dificilă şi o persoană cu care se lucrează greu.Fosta actriță a atras atenția prin câteva obiceiuri care nu sunt privite cu ochi buni de tradiționaliștii locatari ai palatului din inima Londrei. Potrivit unor surse din interiorul palatului, fosta actriță nu se bucură de simpatia angajaților cărora le-a schimbat radical cutumele.

Ducesa de Sussex este o persoană matinală. Se trezește în fiecare dimineață la ora 5 și “bombardează” personalul palatului cu numeroase mesaje și diferite cerințe. Mulți se plâng că primesc câte șase – șapte mesaje cu tot felul de idei și pretenții.

De asemenea, aceleași surse au mai adăugat că îi este atrasă atenția în permanență că ar trebui să se îmbrace mai potrivit noului ei rol și mai puțin ca o vedetă de la Hollywood, însă Markle nu renunță ușor la stilul prin care s-a făcut remarcată.

 

 

 Meghan Markle

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares