Lovitură pentru Netanyahu, în plină campanie electorală. Anunțul procurorului general

Da mai departe
0Shares

Procurorul general israelian şi-a anunţat miercuri, în plină campanie electorală, intenţia de a-l pune sub acuzare pe ministrul Muncii şi Afacerilor Sociale, Haim Katz, pentru fraudă şi corupţie.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, este acuzat că a primit mită şi a promovat legi de care a beneficiat omul de afaceri israelian Mordechai Ben Ari, informează AFP, citată de Agerpres

„Potrivit rechizitoriului, Haim Katz şi Mordechai Ben Ari au avut o relaţie şi au devenit prieteni apropiaţi, împărtăşind interese economice comune”, a precizat, într-un comunicat, biroul procurorului general Avicahi Mandelblit.

Katz, membru al partidului de dreapta Likud al premierului israelian Benjamin Netanyahu, nu este singurul membru al guvernului israelian care se află în vizorul justiţiei.

Premierul însuşi urmează să fie audiat în octombrie de către procurorul general, care va decide asupra rechizitoriului său pentru corupţie, fraudă şi abuz de încredere în trei dosare.

Benjamin Netanyahu, 69 de ani, aflat de 13 ani la putere, neagă acuzaţiile care i se aduc şi denunţă o „vânătoare de vrăjitoare”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares