LIVEText Simona Halep vs Lesia Tsurenko (după ora 11:30) – Tenis

Da mai departe
1Shares


La doar o săptămână distanță după duelul de la Doha, Simona Halep o va avea din nou pe Lesia Tsurenko (23 WTA) de cealaltă parte a fileului. Partida are ca miză calificarea în sferturile turneului Premier 5 de la Dubai. Numărul 2 WTA are șase victorii în tot atâtea meciuri disputate în compania jucătoarei din Ucraina.

Ce au spus cele două jucătoare:

“Cred că este foarte consistentă și cred că de aceea ea câștigă atâtea meciuri. Nu doar împotriva mea, ci și contra altor jucătoare. Mâine voi avea un plan exact și cred că un asemenea meci este o nouă provocare pentru mine”, a spus Tsurenko, potrivit Digi Sport.

“Să spunem că mă simt ok, nu bine. Dar e normal. Am avut atâtea meciuri şi toate au fost dificile. Iar faptul că am venit de la Fed Cup m-a obosit puţin din punct de vedere mental. O să încerc să dau totul pe teren, apoi vedem dacă pot sau nu să câştig”, a declarat Simona Halep.

Meciul cu Tsurenko “va fi diferit, pentru că sunt puţin obosită. Joacă fără a avea o viteză mare, dar direcţionează foarte bine mingea. Va fi greu. Va trebui să mă mişc, să alerg. O să vedem cum o să mă simt mâine. Să sperăm că mă voi putea recupera cât mai mult şi voi putea să câştig meciul”, a mai spus Halep, conform Digi Sport.

Halep vs Tsurenko, întâlniri directe 6-0:

2019, Doha: 6-2, 6-3 pentru Halep

2018, Cincinnati: 6-4, 6-1 pentru Halep
2014, Wimbledon: 6-3, 4-6, 6-4 pentru Halep
2013, ‘S-Hertogenbosch: 6-3, 6-1 pentru Halep
2012, Linz: abandon Tsurenko – 3-0 pentru Halep
2009, Opole: 6-4, 7-5 pentru Halep.

“Dubai Duty Free Tennis Championships” se dispută în perioada 17-23 februarie, face parte din categoria “Premier 5”, se joacă pe hard și are premii totale în valoare de $2,828,000. Directorul competiției este Salah Tahlak, iar câștigătoarea ultimelor două ediții este Elina Svitolina (2017 și 2018). Simona Halep s-a impus în 2015. Primele patru favorite sunt, în ordine, Naomi Osaka, Simona Halep, Petra Kvitova și Karolina Pliskova.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares
%d blogeri au apreciat: