Iohannis are agenda lui! Astăzi iși lansează cea de-a treia carte!

Da mai departe
19Shares


Ora 16.00: Şedinţă de urgenţă Klaus Iohannis-PNL
Ora 16.00: Şedinţă de urgenţă Klaus Iohannis-PNL

Klaus Iohannis iși lansează astăzi cea de-a treia carte! Este vorba despre volumul ”EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. 

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza cea de a treia carte, miercuri dupa amiaza, la TNB, in prezenta mai multor liberali. Este cea de-a treia carte a şefului statului, după volumul „Pas cu Pas”, lansat imediat după alegerile prezidenţiale din 2014, când a câştigat scrutinul, în faţa lui Victor Ponta şi „Primul pas”.

Volumul autobiografic “Pas cu pas”, scris de Klaus Iohannis a fost cea mai căutată carte de la Târgul de carte Gaudeamus 2014, cu aproximativ 8.000 de exemplare vândute în trei zile, acesta devenind în doar trei săptămâni unul dintre cele mai cumpărate volume din România, cu peste 100.000 de exemplare.

În volumul „Primul Pas”, Klaus Iohannis a scris despre momentele confruntării cu principalul său contracandidat, Victor Ponta, dar şi despre ce s-ar fi întâmplat dacă premierul ajungea la Palatul Cotroceni.


Fanatik.ro


Dezvaluire HALUCINANTA despre Codruta Kovesi! S-a aflat ce a facut cand a fost procuror general. Vestea care schimba tot


Fanatik.ro


Cum faceau amor Nicolae Ceausescu si Elena! Cand ajungeau in pat, el era...


Stirile PRO TV


Ștefan Mandachi are un nou proiect. Apelul lansat românilorSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
19Shares