„Împușcați pe loc fiecare agent federal”. Ce arsenal a găsit FBI în casa unui american de 18 ani

Da mai departe
0Shares

Un tânăr de 18 ani din SUA a fost arestat de FBI, după ce a postat online mesaje în care instiga la uciderea agenților federali, informează BBC. „Împușcați pe loc orice agent federal pe care îl vedeți”, ar fi scris, într-un mesaj, Justin Olsen, un adolescent de 18 ani.

În alt mesaj, Olsen a pomenit de faptul că „își face provizii de arme”. La locuința în care locuia, agenții FBI au descoperit 12 carabine și în jur de 10 mii de cartușe.

Justin Olsen a declarat că respectivele comentarii au fost scrise în glumă. El a fost arestat săptămâna trecută, la doar câteva zile distanță după atacurile armate din Dayton, Ohioa și El Paso, Texas.

Conform acuzațiilor FBI, adolescentul se declara în favoarea atacurilor armate, violenței îndreptate împotriva clinicilor care susțin avortul și atentatului cu bombă din Oklahoma, din anul 1995, în urma căruia și-au pierdut viața 168 de persoane.

În plus, în scara interioară a casei tatălui lui Justin, agenții FBI au mai găsit ascunse 300 de cartușe. În restul locuinței au mai fost descoperite alte câteva mii de cartușe de calibre diferite, haine de camuflaj și un seif plin de arme, în dormitor. Nu se știe clar dacă Justin avea acces sau nu la tot acest arsenal și câte din aceste arme și gloanțe aparțineau, exclusiv, tatălui său.

Editor web: Mihnea Lazăr

Foto: GettyImages

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares