I-a crescut un corn de 10 centimetri după ce s-a lovit la cap. Reacția medicilor

Da mai departe
0Shares

Unui bărbat din India a i-a crescut un “corn de drac” de 10 centimetri în frunte după ce s-a lovit la cap.

Shayam Lal Yadav, în vârstă de 74 de ani, a apelat la medici să îi elimine cornul, care i-a apărut în urmă cu cinci ani.

La început era vorba doar despre o umflătură, iar bărbatul a apelat la frizerul său să i-o taie, însă cornul a început să devină tot mai dur și a fost nevoit să apeleze la chirurgi, potrivit Mirror.

Medicii care l-au operat spun că este vorba despre un corn cutanat, făcut din cheratină, aceeași substanță care se regăsește în unghii sau părul uman.

“Coarnele cutanate sunt în mare parte leziuni benigne, dar trebuie să ținem cont că acestea pot fi și maligne. Tratamentele variază, de la operație, tratamente cu radiații și chimioterapie”, precizează medicul Vishal Gajbhiye.

Cauzele pentru care apar astfel de leziunii nu sunt cunoscute, însă medicii spun că expunerea la radiații sau la lumina soarelui pot provoca apariția coarnelor cutanate.

Medicii au folosit o lamă pentru a tăia cornul bărbatului și îndepărteze și rădăcina ca să se asigure că în timp nu va crește înapoi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares