Gheorghe Dincă, supus vineri testului cu aparatul poligraf

Da mai departe
0Shares

Foto: gds.ro
Foto: gds.ro

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, va ajunge vineri la Inspectoratul General al Poliției Române, pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

Procurorul-șef DIICOT Felix Bănilă anunțase că bărbatul va fi testat cu aparatul poligraf, Gheorghe Dincă dându-și consimțământul pentru acest lucru.

“Da, urmează să fie testat cu aparatul poligraf, avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens”, a anunțat Felix Bănilă pe 31 iulie.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, joi, timp de o oră și jumătate, la sediul Institutului Național de Medicină Legală.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă a fost verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Referitor la testarea cu detectorul de minciuni, Tudorel Butoi, omul care a introdus in Romania, in premiera, sistemul poligraf in 1977, a vorbit amplu pentru realitatea.net, inainte ca Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, sa fie supus detectorului de minciuni. Tudorel Butoi a facut mai multe dezvaluiri pentru site-ul Realitatea.

Printre altele, a spus ca este gresita folosirea acestei proceduri in actualul stadiu al anchetei,fiindca pe parcursul anchetei suspectul “se incarca emotional”, iar rezultatele nu mai sunt cele dorite. Mai mult, parintele poligrafului in Romania a precizat, fara echivoc, ca un psihopat poate insela cu usurinta detectorul de minciuni.

 

 

.


Fanatik.ro


Ce PENSIE incasa Gheorghe Dinca de la statul roman! Nu mai muncea de 18 ani!


Fanatik.ro


Mărturii CUTREMURATOARE! Fata lui Dinca le-ar fi spus italienilor ca le face rost de FETE! Italienii sunt de acord să vorbesca


Stirile PRO TV


România, ”paradisul” proxeneților. Victimă: ”Mă violau cu copilul în pat”

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares