Gheorghe Dincă își menține afirmațiile că le-a ucis pe fete. Gropile betonate din curtea sa sunt sparte

Da mai departe
0Shares

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul înfiorător de la Caracal, a fost audiat joi-noapte la sediul DIICOT din Capitală.

Bărbatul a dat explicații în fața procurorilor mai bine de nouă ore. Potrivit avocatului, susține în continuare că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza.

Vineri dimineață, Gheorghe Dincă a fost dus la casa sa pentru noi percheziții.

Gropile betonate din curtea lui Dincă, sparte

Anchetatorii au decis să cerceteze gropile astupate cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă. 

La fața locului au ajuns excavatoare și buldozere pentru operațiune.

În acest timp, autoritățile au adus la fața locului forțe de ordine impresionante, pentru a-i ține pe jurnaliști cât mai departe de casa lui Gheorghe Dincă, deși relatează despre un caz de interes național.

Cosmin Stan relatează de la fața locului că presa este tratată ca un inamic și că așa s-au comportat anchetatorii în toate zilele care au trecut de la izbucnirea cazului.

Gheorghe Dincă își menține declarațiile

 

Avocat Claudiu Lascocschi: Şi-a menţinut declaraţia şi s-a reluat din nou firul evenimentelor. A recunoscut, de data trecută, deci nu şi-a schimbat declaraţia.
Reporter: Declaraţia legată de ambele crime?
Avocat: Da, da.

Gheorghe Dincă urma să fie testat vineri cu aparatul poligraf, dar acest lucru a fost amânat. Procurorii au preferat să îl ducă la casa sa din Caracal, pentru noi percheziții.

Este de așteptat să sosească la fața locului și excavatoare, pentru a săpa în curte și pentru a verifica fiecare centimetru.

Individul s-a aflat pentru prima oară față în față cu anchetatorii structurii centrale, care au preluat joi dosarul de la colegii lor din Craiova.

Deși individul spune că le-ar fi răpit și omorât pe cele două fete, procurorii nu au reușit până acum să le găsească trupurile.

Abia vineri seară ar putea primi rezultatul testelor ADN efectuate pe rămășițele umane descoperite în casa ororilor.

Săptămâna viitoare, marți, Dincă va fi supus și unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ sau nu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares