Funcţionara DSP care i-a dat parafa lui Politi ar fi convins şi o colegă să îl ajute

Da mai departe
7Shares


Pro TV

Matteo Politi dus la audieri

Cazul italianului cu opt clase care s-a dat drept medic în România continuă cu un nou episod. Luni, în faţa anchetatorilor ar urma să ajungă angajata DSP care i-a dat parafa în mod ilegal pentru că i s-ar fi făcut milă de el.

A trecut aproape o săptămână de la izbucnirea acestui scandal. În orele următoare ar putea ajunge în faţa procurorilor funcţionara DSP care i-a dat lui Matteo Politi codul de parafă necesar pentru obţinerea dreptului de liberă practică în România. Ea este un pion principal în acest dosar şi până acum şi-a explicat gestul prin faptul că “i-a fost milă de el”.

Potrivit corespondentului ProTV Ramona Păuleanu, care se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, funcţionara ar fi îndemnat şi o colegă de serviciu să semneze actele întocmite de ea – de aceea DSP a făcut o plângere penală pe numele celor 2 femei.

Politi nu a prezentat toate actele necesare, respectiv avize pentru recunoaşterea diplomelor de la colegiul medicilor şi Ministerul Sănătăţii. Deocamdată nu se ştie câte operaţii a efectuat italianul.

Matteo Politi, cu numele de scenă Mattew Mode, a fost condamnat cu suspendare de justiţia italiană pentru fapte similare. I-a furat identitatea unui cardiolog celebru şi a lucrat la câteva spitale, dar şi-a deschis şi propria clinică în ţara natală. Însă ar fi ajuns şi în Anglia. Jurnaliştii de la „The Sun” scriu că italianul şi-a deschis propriul cabinet în 2017 la Londra. Şi acolo a făcut victime, după cum relatează presa străină. O femeie de 39 de ani îl acuză că i-a făcut o intervenţie nereuşită de mărire a buzelor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! Matteo Politi dus la audieri

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
7Shares