Festivalul “Femei pe Mătăsari”, în Capitală. S-a dansat şi pe disco, şi pe muzică populară

Da mai departe
0Shares

Mătăsari este zilele acestea una dintre cele mai căutate străzi din Capitală. Acolo are loc ediţia cu numărul 9 a Festivalului “Femei pe Mătăsari”, care celebrează femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă.

Vizitatorii au fost primiţi cu muzică, mâncare şi multă voie bună. Dragostea şi bună-dispoziţie au plutit în aer pe strada Mătăsari din Capitală, unde are loc festivalul urban, deja cu tradiţie, care este dedicat femeilor.

Pe ritmuri de rock şi muzică urbană, mulţi dintre tinerii care au ajuns la festivalul “Femei pe Mătăsari” au dansat fără oprire.

Prezenţi la târg, au fost şi artiştii care şi-au prezentat şi vândut creaţiile.

Alexandrina Mihaelova, designer: “Lumea a fost foarte, foarte fascinată de tot ce a găsit aici, s-a probat într-una, nu m-am aşezat deloc, deci a fost un trafic foarte mare, a fost o atmosferă foarte, foarte faină”.

Şi, cum dragostea se spune că trece prin stomac, la festival au fost şi preparate pentru toate gusturile. Târgul se afla la ce-a de-a 9 ediţie.

Iulian Văcărean, organizator: “Ne bucura foarte tare să vedem mulţi oameni alături de noi, mulţi oameni care iubesc oraşul, iubesc stradă. A 9-a ediţie aduce destul de interesant împreună şi arta şi kitsch-iş şi luxul de altă dată şi disco-ballul, şi mâncare foarte bună, şi muzica, de la lăutari, la muzică folclorică, la folk, la rock. Pe strada Mătăsari găseşti orice.”

Festivalul îşi închide porţile în această seară.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares