Femeie reținută, după ce și-ar fi ucis și incendiat iubitul cu 34 de ani mai în vârstă

Da mai departe
0Shares

Acuzații grave îi sunt aduse unei femei de 41 de ani din Ialomița. Este bănuită că și-a omorât iubitul în vârstă de 75 de ani, apoi a incendiat trupul neînsuflețit.

Suspecta susține că omul a murit din cauze naturale și că ar fi fost dorința lui să fie incinerat după ce își dă ultima suflare.

Bătrânul de 75 de ani din comună Manasia, judeţul Ialomiţa, nu mai fusese văzut de câteva zile, iar vecinii erau îngrijoraţi.

Vecin: „Când ne-am dus acolo, zice: „Uite-l aici pe Radu, este aici mort lângă gard.” Și când ne-am uitat se vedea capul, corpul cum era trântit jos şi două butoaie peste el.”

Ludmila Dascălu – IPJ Ialomiţa:Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat din localitatea Manasia cu privire la faptul că din curtea vecinilor se simte un puternic miros de fum. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că se afla un cadavru carbonizat, cercetările fiind în desfăşurare sub coordonarea procurorilor.”

Partenera bărbatului este principala suspecta în acest caz. Femeia de 41 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de omor şi profanare de cadavre. Localnicii spun că în urmă cu un an bărbatul a primit-o la el în casă pentru a-l ajuta în gospodărie. Dar, între timp, i-a devenit iubita omului.

Femeia va fi supusă joi unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă are discernământ. Din primele cercetări se pare că pe trupul victimei nu există urme vizibile de violenţă. Cauza morții va fi stabilită de medicii legişti.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares