Femeie din Bacău și fiica ei de 9 ani, moarte într-un incendiu care le-a cuprins casa

Da mai departe
26SharesTragedie cumplită într-o familie din judeţul Bacău. O femeie de 37 de ani şi fiica ei de 9 ani au murit noaptea trecută într-un incendiu devastator care a cuprins casa în care locuiau.

Flăcările au fost văzute de un echipaj de ambulanţă care a cerut ajutor la 112. Pompierii s-au luptat cu vâlvătăile mai bine de două ore, însă, la finalul intervenţiei le-au găsit pe cele două victime fără suflare.

Alarma s-a dat în jurul orei 2:30, când un echipaj de ambulanţă care trecea prin comuna Cașin a observat focul. Salvatorii i-au chemat şi pe vecini în ajutor.

Iuliana, fetiţa de 9 ani, şi mama ei locuiau singure, cu chirie, într-o casă care fusese debranşata de la reţeaua de curent electric. Erau o familie sărmană, iar femeia era despărţită de soţul ei. Oamenii s-au repezit să intre în locuinţă, dar flăcările se înteţeau.

“Un domn şi o doamnă au strigat aici la poarta: ”Alo, alo, vezi că luaţi foc!”. Am ieşit afară şi deja ardea focul până la mijlocul camerei. Pocneau ţiglele, pocnea geamul nu am mai putut să facem nimic”, spune o vecină.

Mama femeii moarte în incendiu a fost şi ea anunţată de cumplita nenorocire în puterea nopţii şi a venit într-un suflet spre casă înghiţită de valvătăi.

Luminiţa Brânză, mama femeii: “Stăteau cu chirie şi m-a sunat că arde şi a ars în casă cu fata cu tot. I-am zis să intre peste ea, dar a zis că nu poate că-s flăcările mari.”

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar un echipaj SMURD a sosit la faţa locului. Salvatorii au mai putut face însă nimic pentru mamă şi fiică. Amândouă au fost găsite fără suflare, într-una din camere.

George Socaci, ISUJ Bacău: “La faţa locului incendiul se manifesta violent şi generalizat în interiorul a 3 camere de locuit şi la acoperiş. Pe timpul desfăşurării intervenţiei, într-una dintre camere, au fost descoperite 2 victime, un adult şi un minor.”

Poliţiştii au deschis acum o anchetă. Primele cercetări arată că tragedia s-ar fi produs de la o lumânare sau de la jarul din sobă.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
26Shares