Elev bătut crunt pe holul unui liceu din Hunedoara

Da mai departe
0Shares

Elev bătut în liceu
Elev bătut în liceu

Un elev, în vârstă de 16 ani, a fost lovit în zona capului cu un baston metalic, după o încăierare. Liceanul ar fi vrut să dezamorseze un conflict iscat între două fete.

Asupra lui s-a năpustit, însă, iubitul uneia dintre ele care l-a lovit cu un baston telescopic în cap. Elevul s-a prăbuşit pe holul şcolii, plin de sânge. Totul s-a întâmplat în pauză, sub privirile colegilor săi.

Poliţiştii au intrat pe firul poveştii şi l-au identificat pe presupusul agresor, un tânăr de 25 de ani, din municipiu. „Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre o infracțiune de lovire ce a fost comisă în incinta unui liceu din municipiul Hunedoara. Conflictul ar fi pornit de la neînțelegeri între prietenele celor doi. Dosarul penal vizează comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Astăzi, oamenii legii l-au reținut preventiv pentru 24 de ore pe tânărul care l-ar fi agresat pe elev. Acesta a fost prezentat magistraților, care au dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar. Tânărul va fi pus în libertate mâine, dupa expirarea ordonanței de reținere.


Fanatik.ro


Alexandru Cumpanasu CONTRAATACA! Unchiul Alexandrei a luat decizia care scoate oamenii in strada


Fanatik.ro


Christian Sabbagh l-a DEMASCAT pe Alex Cumpanasu! Ce se intampla la casa unchiului Alexandrei Macesanu


Stirile PRO TV


Ce salarii primesc proaspeții agenți de poliție

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares