Dramă la Casa Regală. A murit o Prinţesă

Da mai departe
0Shares

Prinţesa Christina, sora mai mică a prinţesei Beatrix (care a condus Olanda până în 2013), a murit vineri la Haga, la vârsta de 72 de ani, din cauza unui cancer osos, a anunţat familia regală.

Deplângem moartea surorii şi mătuşii noastre dragi. Christina avea o personalitate marcantă şi o inimă mare“, au declarat prinţesa Beatrix şi cuplul regal, regele Willem-Alexander şi soţia sa, regina Maxima, într-un comunicat pe Twitter.

Maria Christina a Olandei, prinţesă de Orania şi de Lippe-Biesterfeld, s-a născut cu orbire parţială pe 18 februarie 1947 la Palatul Soestdijk din Baarn (centru). Pasionată de muzică, cântec şi dans, Christina a fost a patra fiică a reginei Juliana şi a prinţului Bernhard şi sora mai mică a prinţesei Beatrix, regină a Olandei din 1980 până în 2013. Beatrix a abdicat pe 30 aprilie 2013, după 33 de ani de domnie, în beneficiul fiului său cel mare, prinţul Willem-Alexander, conform Agerpres.

Prinţesa Christina s-a căsătorit în 1975 cu profesorul cubanez aflat în exil Jorge Guillermo, cu care a avut trei copii, Bernardo, Nicolas şi Juliana. Prinţesa va fi incinerată în cadru privat, a precizat casa regală fără a specifica o dată. Într-un comunicat, premierul Mark Rutte şi-a exprimat tristeţea la aflarea veştii decesului şi a lăudat “personalitatea caldă” a prinţesei, care suferea de cancer osos de câţiva ani.


Fanatik.ro


Irina lui Liviu Dragnea S-A ANGAJAT dupa ce fostul sef al PSD a intrat la puscarie! Cu ce se ocupa


Fanatik.ro


Leo de la Strehaia a făcut ATAC CEREBRAL! Situatia e GRAVA: poate SA MOARA oricand!


Stirile PRO TV


Ultimele cuvinte ale unui deținut executat pe scaunul electric. Scăpase de moarte de mai multe ori

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares