Dragnea a apăsat pe buton şi «noua» justiţie a executat

Da mai departe
1Shares

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră că Laura Codruţa Kovesi a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie fix în ziua când trebuia să ajungă în Parlamentul European să-şi susţină candidatura pentru funcţia de procuror-şef european întrucât “Liviu Dragnea a apăsat pe un buton”. “Se îndoieşte cineva că această nemernicie este făcută la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codruţei Kovesi în funcţia de procuror-şef european ar înseamna sfârşitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tăriceanu şi acoliţii lor”, susţine Barna.

dan barna ID64588_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Dan Barna, despre cazul Kovesi: Dragnea a apăsat pe buton şi «noua» justiţie a executat

“Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii! Liviu Dragnea a apăsat pe un buton şi «noua» justiţie, cea făcută de modificările impuse în Parlament, a executat. Laura Codruţa Kovesi a fost citată fix în ziua când trebuie să ajungă în Parlamentul European să-şi susţină candidatura pentru funcţia de procuror-şef european. Se îndoieşte cineva că această nemernicie este făcută la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codruţei Kovesi în funcţia de procuror-şef european ar înseamna sfârşitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tăriceanu şi acoliţii lor. Nimeni nu i-ar mai crede. O numire a ei practic ar fi confirmarea faptului că de doi ani nişte infractori au confiscat România”, afirmă Dan Barna, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că orice cetăţean s-ar întreba, legitim şi firesc, “cum mama naibii toată Europa e proastă şi doar Dragnea are dreptate”.

“Dragi prieteni, aşa va arăta România dacă Dragnea şi PSD reuşesc să-şi ducă planul până la capăt. Poate că până acum, toată discuţia despre derapajele dictatoriale ale lui Dragnea păreau o discuţie politică, un titlu de presă. Decizia de astăzi este echivalentul unei execuţii politice cât se poate de reale. Şi pentru aceia dintre noi care am trăit anii dictaturii comuniste, este o întoarcere brutală în trecut”, susţine Barna.

Potrivit acestuia, acum, când România este membră a Uniunii Europene, NATO, “există forţe politice care îşi doresc să ne întoarcă în dictatură”, dar una a “penalilor”.

“Dacă Dragnea, Toader şi Tăriceanu, PSD – ALDE câştigă acest război pe care l-au declarat statului de drept, epoca maşinilor negre şi a dosarelor inventate va reveni în România. #FărăPenali devine o chestiune de supravieţuire naţională a noastră ca ţară. Intră şi tu pe http://amsemnat.farapenali.ro şi hai să demonstrăm că suntem mai mulţi. Mai mulţi decât penalii care ne conduc”, conchide Dan Barna.

Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Sursa: News.ro

Etichete:

codruta kovesi
,
partide politice
,
USR
,
dan barnaSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares