Două dumuri închise în Vrancea din cauza viscolului, restricții de trafic pe alte trei din județele Buzău și Bacău – Esential

Da mai departe
2Shares


Două drumuri naționale din județul Vrancea sunt închise din cauza viscolului, iar restricții de tonaj au fost impuse pe alte trei drumuri din județele Bacău și Buzău, potrivit Infotrafic. Traficul feroviar este întrerupt în județul Gorj.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulaţia rutieră este întreruptă din cauza viscolului pe DN23B, între Măicăneşti și Ciorăşti și pe DN2N, între Bogza și Dumbrăveni din județul Vrancea.

Toto din cauza viscolului, s-a impus restricţie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri naţionale: DN11 Oneşti – Oituz, judeţul Bacău (până la ora 09.00), DN2G Bacău – Moineşti, judeţul Bacău (până la ora 10.00) și DN22 Râmnicu Sărat – Brăila (pe raza judeţului Buzău).

Potrivit Infotrafic, traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 202, după ce locomotiva trenului Regio 2092, care se deplasează pe ruta Târgu Jiu – Craiova, s-a defectat între staţiile CF Cărbuneşti şi Jupâneşti, în judeţul Gorj.

Nu sunt anunţate porturi sau aeroporturi închisSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
2Shares
%d blogeri au apreciat: