Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Eugen Neagoe. Dusan Uhrin Jr. a venit la Bucureşti să semneze cu alb-roşiii | Stiriletvr.ro

Da mai departe
0Shares

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Înfrângerea de la Iaşi a dus-o pe Dinamo pe o poziţie retrogradabilă şi a deschis din nou discuţia vizavi de antrenorul principal. Starea sănătăţii lui Eugen Neagoe e bună, dar nu-i permite să-şi reia locul pe bancă în următoarele două săptămâni. De comun acord cu conducerea, acesta şi-a reziliat contractul.

Pe lista “câinilor” au fost cel puţin cinci nume. Duminică seara, Bogdan Bălănescu avea o înţelegere verbală cu Leo Grozavu, care ar fi trebuit parafată în cursul zilei de luni, dar intervenţia lui Florin Prunea a oprit totul. Şi portughezul Conceicao a fost în cărţi, dar înţelegerea nu s-a concretizat. Dario Bonetti, fostul antrenor al dinamoviştilor în două mandate, a fost o variantă, agreată de ambele părţi, dar durata contractului propusă de alb-roşii a oprit negocierile.

Până la urmă, a fost ales Dusan Uhrin, care a acceptat un angajament pe două sezoane şi a venit la Bucureşti să semneze. Vineri, Dinamo joacă în deplasare cu Chindia Târgovişte.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares