Din ce in ce mai multi adolescenti americani aleg sa se vaccineze, in plina epidemie de pojar

Da mai departe
1SharesTot mai multi adolescenti americani care au implinit 18 ani aleg sa-si faca acum vaccinurile de care au fost privati in copilarie, din dorinta parintilor lor.

Ethan Lindenberger, de 18 ani, este un astfel de exemplu. Acesta isi va face vaccinurile pentru prima oara in viata. A ajuns la varsta la care nu mai e nevoie de acordul parintilor pentru a lua deciziile medicale care il privesc si va profita.

In aceasta perioada, este epidemie de pojar in Washington. Este al 10-lea stat in care este declarata stare de epidemie din cauza pojarului, numai anul acesta, arata The Hill.

In acest context, multi tineri nevaccinati s-au interesat serios, poate pentru prima oara in viata lor, legat de vaccinuri. Si multi au decis ca nu sunt deloc de acord cu parintii lor.

Este si cazul lui Mayci. “La momentul in care m-am nascut, parintii mei au decis sa nu ma vaccineze”, a declarat tanara pentru NBC. “In urma cu un an si jumatate, m-am mutat din casa mamei si acum stau cu tata. Tata e neutru in ceea ce priveste vaccinarea, asa ca, practic, a fost de acord cu mama pe acest subiect”, a mai povestit ea.

“Faptul ca lucrez intr-un cabinet medical mi-a permis sa ma educ in ceea ce priveste vaccinurile, sa aflu atat adevarul, cat si miturile legate de ele”, a mai declarat Mayci.

Tineri precum cei doi au devenit tot mai vocali in SUA, fiind invitati in emisiuni TV si devenind exemple pentru ceilalti. Lindenberger a declarat pentru ABC ca a fost contactat de mai multi tineri aflati in situatii similare.

Citeste si Cum se rezolva problema vaccinarii in Australia? N-are vaccin, nu ti-l primesc la scoala. Si pierzi si bani

A.P.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares