Dăncilă, întâlnire de taină, la Neptun, cu liderii organizațiilor PSD. Ce pregătește premierul

Da mai departe
0Shares

Dăncilă, întâlnire de taină, la Neptun, cu liderii organizațiilor PSD. Ce pregătește premierul
Dăncilă, întâlnire de taină, la Neptun, cu liderii organizațiilor PSD. Ce pregătește premierul

Petreceri și ședințe social-democrate la malul mării. Liderii PSD se află la Neptun, într-o reuniune de socializare înaintea Congresului. După ce, aseară, au sărbătorit până târziu victoria României la fotbal, azi urmează o ședință informală a comitetului executiv.

Preşedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, se întâlneşte, astăzi, la Neptun, cu liderii organizaţiilor judeţene, pentru a discuta despre pregătirea Congresului din 29 iunie şi despre activitatea partidului din perioada următoare.

Vineri, la Neptun, premierul Viorica Dăncilă a afirmat că nu se discută deocamdată despre remanierea Guvernului şi că aceasta nu este o temă nici după congres.

“Pentru mine, după congres este important să facem o analiză în toate organizaţiile judeţene, să mă întâlnesc cu toţi preşedinţii de organizaţii, să merg în teritoriu, pentru mine aceasta reprezintă o prioritate. Şi bineînţeles, după congres, avem primele 6 luni de guvernare. Vreau să ieşim cu ceea ce am realizat, ceea ce nu am realizat, să facem o analiză pe fiecare minister în parte”, a afirmat aceasta.

Ea a comentat şi anunţul lui Codrin Ştefănescu cu privire candidatura sa la funcţia de secretar general al PSD.

“Este opinia lui. Vom discuta la întâlnirea pe care o avem despre profilul pe care trebuie să îl aibă viitoarea conducere, pentru că este important să ne pliem şi pe ceea ce vor oamenii”, a arătat ea.

Premierul a mai declarat că toţi cei care vor să candideze trebuie să beneficieze de această oportunitate, iar dacă majoritatea va decide că trebuie introduse în statutul partidului criterii de integritate, atunci aşa se va întâmpla.

Reamintim că, pe 13 iunie, preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, anunţa că a decis să candideze la funcţia de preşedinte al partidului la congresul din 29 iunie, ulterior precizând că ar dori să candideze şi alţi colegi sau colege la preşedinţia formaţiunii, “pentru că aşa trebuie să fie în democraţie”.

Temele care vor fi abordate la întâlnirea de astăzi au fost explicate de preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

“E o întâlnire de lucru. Avem câteva discuţii pe marginea pregătirii congresului, vom inventaria conferinţele care s-au ţinut şi vom vedea cum s-au comportat organizaţiile şi şi-au nominalizat delegaţii. De asemenea, vom analiza activitatea partidului şi programul pentru vara aceasta. (…) Întâlnirea preşedintelui partidului cu preşedinţii organizaţiilor judeţene se desfăşoară până sâmbătă după-amiază”, a declarat, pentru AGERPRES, Dumitru Buzatu.


Fanatik.ro


Cine e de fapt Sorina, fetita luata cu mascatii de la familia ei! Motivul pentru care 122 de familii au refuzat sa o adopte


Fanatik.ro


ULTIMA ORA! Codrin Stefanescu CANDIDEAZA! Oare ce va zice Viorica Dancila despre asta?


Stirile PRO TV


Ce a găsit un turist într-o cameră de hotel de 4 stele, pe litoral: Am dat 9.200 pe bilet

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares