Dăncilă, despre ancheta derulată la Caracal: ”Nu pot să spun eu dacă sunt sau nu sunt mulțumită”

Da mai departe
0Shares

Dăncilă planifică o campanie împotriva traficului de persoane.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat, la Craiova, legat de ancheta derulată în cazul crimelor de la Caracal, că ordonanțele ce privesc situațiile de urgență sunt gata și că, în viitor, va declanșa o campanie împotriva traficului de persoane.

Legat de modul în care decurge ancheta, Dăncilă nu a spus nici că este mulțumită, nici că o nemulțumesc anumite aspecte.

„Ancheta este făcută de DIICOT și nu pot să spun eu dacă sunt sau nu sunt mulțumită. Pentru mine, este important să iau toate măsurile ca cei vinovați să plătească. Este important să aduc, din punct de vedere legislativ, acele elemente astfel încât fie că vorbim de Ministerul Justiției, fie de situațiile de urgență, fie că vorbim de Ministerul Afacerilor de Interne, trebuie să avem aceste reglementări pentru ca astfel de fapte să nu se mai întâmple. Am avut discuții cu MAI, cu Ministerul Justiției, avem deja pregătite ordonanțele de urgență pentru situații de urgență. Am vorbit deja cu domnul Arafat, știți foarte bine că este un grup de lucru în subordinea primului ministru. Pentru mine, este important să demarăm un adevărat război împotriva criminalității”, a declarat Dăncilă.

Aceasta are planificată, pentru viitor, și o campanie împotriva traficului de persoane. Despre perioada când se vor demara efectiv aceste proiecte, în condițiile în care problema traficului de minori și de persoane nu este un element nou, premierul nu a menționat nimic.

Citiți mai multe pe Realitatea de Craiova: https://realitateadecraiova.net/dancila-planifica-o-campanie-impotriva-traficului-de-persoane-despre-ancheta-derulata-la-caracal-nu-poate-spune-daca-este-multumita-sau-nu/


Fanatik.ro


Anunt devastator pentru Antena 1. Simona Gherghe nu se mai intoarce si va avea un nou loc de munca!


Fanatik.ro


Este de-a dreptul şocant! Ce s-a găsit în curtea lui Gheorghe Dincă, după primele săpături


Stirile PRO TV


Preocupaţi să le iasă clipul foarte bine, doi tineri nu realizează ce se întâmplă în spatele lor

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares