Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: A blocat în permanenţă guvernul

Da mai departe
0Shares

Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: A blocat în permanenţă guvernul
Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: A blocat în permanenţă guvernul

Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, la Constanţa, că preşedintele Klaus Iohannis a făcut o ţintă în a lovi în guvern, în loc de a aduce consensul.

Întrebată, într-o conferinţă de presă, care crede că au fost greşelile făcute de şeful statului în actualul său mandat, Dăncilă a răspuns: “Nu a fost preşedintele tuturor românilor. Mi-amintesc de Klaus Iohannis în geacă în Piaţa Victoriei, îmi amintesc de Klaus Iohannis care vorbea de ‘guvernul meu’ când a desemnat Guvernul Cioloş, îmi amintesc de Klaus Iohannis care vorbea de demiterea actualului guvern, îmi amintesc de Klaus Iohannis care spunea că pune guvernul dumnealui acum, îmi amintesc de Klaus Iohannis care spunea că România nu este pregătită să preia Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene şi atunci Finlanda a spus că preia preşedinţia. După ce am gestionat împreună cu guvernul, cu funcţionarii, cu Reprezentanţa României la Bruxelles în mod exemplar preşedinţia, tot acelaşi Klaus Iohannis se lăuda cu rezultatele preşedinţiei”.

Viorica Dăncilă a mai spus că Iohannis nu a fost un mediator între Guvernul României, Parlament şi Administraţia Prezidenţială.

“Faptul că a împărţit ţara, şi acest lucru pentru un preşedinte este de neiertat, preşedintele României trebuie să fie preşedintele tuturor românilor, faptul că a blocat în permanenţă guvernul, făceam nominalizări, din motive de oportunitate, nu de legalitate le respingea, a făcut o ţintă în a lovi un guvern, în loc să fie un om care să aducă consensul, să fie un mediator între Guvernul României, Parlament şi Administraţia Prezidenţială. Un om inactiv, un om pe care nu l-am văzut în mijlocul oamenilor, nu l-am văzut niciodată să vină într-o piaţă, undeva, să se întâlnească cu oamenii, un om insensibil la problemele oamenilor. A venit, şi-a spus citatul, dar niciodată nu a empatizat cu oamenii. După părerea mea, este un om care nu iubeşte oamenii şi cred că ăsta este cel mai dificil lucru”, a afirmat Dăncilă, citată de agerpres.ro.


Fanatik.ro


ULTIMA ORA! Vesti despre Constantinescu! S-a intamplat inevitabilul


Fanatik.ro


ANM e in alerta! Un ciclon se apropie de România! Când se va strica vremea


Stirile PRO TV


Reacția unui bărbat care a prins un străin în timp ce îi agresa soția

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares