Cumpănaşu a recunoscut. De ce vrea să fie președinte!

Da mai departe
0Shares

Alexandru Cumpănaşu a recunoscut că dacă nu s-ar fi petrecut tragedia cu nepoata sa, Alexandra Măceşanu, nu ar fi intrat în cursa prezidenţială.

“Cred că am pus umărul la formarea acestor clanuri formate din procurori, politicieni şi interlopi cu ceafa lată. Da, ca voce publică, am contribuit şi e una dintre principalele mele motivaţii de a afla adevărul în acest caz.

S-a spus că mă folosesc de Alexandra. Nu. Au fost acuzaţii ciudate. Dacă nu ar fi fost nepoata mea, nu aş fi intrat în cursa prezidenţială. N-aş fi ştiut pentru ce să lupt”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat apoi că a strâns deja în jur 60.000-70.000 de semnături, din cele 200.000 de semnături necesare pentru candidatura sa ca independent la alegerile prezidenţiale.

“E un timp absolut record şi foarte greu strâns aceste semnături. E un haos pentru o cifră exactă, dar sunt în jur de 60.000- 70.000. Nu. Am şi spus că m-am autosuspendat din Coaliţie. Pentru că are posibilitatea să aibă diverse simpatii”, a mai spus el.


Fanatik.ro


Rares Bogdan, atac VIOLENT la Viorica Dancila! O IMPINGE in MORMANT!


Fanatik.ro


BREAKING NEWS! Noua descoperire MAJORA. Ce s-a gasit ACUM in casa lui Dinca


Stirile PRO TV


Descoperirea şocantă a unui bărbat, după ce a făcut un test ADN. Cine era de fapt soţia sa

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares